Uw locatie toevoegen?

Creative workspaces is een onafhankelijke partij die als missie heeft alle aansprekende creatieve werkplekken te verzamelen en inzichtelijk te maken. Staat uw locatie er niet bij? Dan kan het dat wij de plek over het hoofd hebben gezien. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Uitgebreide workspaces

Creative workspaces is een aansprekende partner en tool voor de acquisitie van uw verzamelgebouw en aanbod. De locaties die wij verzamelen krijgen standaard en kosteloos een omschrijving, adresgegevens (Google maps), een foto en een korte samenvatting omschrijving van de kosten.

Wilt u liever uw pagina up-to-date houden en uw beschikbare ruimte adverteren? Dan is het ook mogelijk bij ons een passend servicecontract af te sluiten. Uw pagina wordt dan uitgebreid met:

  • Actueel aanbod van uw beschikbare werkplekken
  • Aanbod van actuele verhuurobjecten op uw bedrijfspagina
  • Lijst van reeds gevestigde bedrijven
  • Uitgebreide informatie services en dienstverlening
  • Aanvullende fotografie (optioneel door onze huisfotograaf)
  • Contactformulier voor geinteresseerden
Bekijk de voorbeeld paginaNeem contact met ons op

x

Disclaimer

Verantwoording
Creative workspaces is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Deze is afkomstig van de (websites van de) verzamelde gebouwen. Maar we doen wel ons uiterste best om er voor te zorgen dat de informatie volledig, juist, duidelijk en actueel is en alles goed werkt. Is er op de website iets dat volgens u niet klopt? Werkt er iets niet goed? Laat het ons dan alstublieft weten.