Partners

Creative workspaces is een onafhankelijke partij die als missie heeft alle aansprekende creatieve werkplekken te verzamelen en inzichtelijk te maken. We gaan dus geen partnerships aan met verzamelgebouwen, dat is hypocriet. We werken echter wel samen met partijen die ons ondersteunen in deze queste.

Below Enemy Lines

Een sustainable communicatie- en reclamebureau in hartje Rotterdam. Is initiator van Creative workspaces en houdt zich vooral bezig met webdesign, marketing en development van de site. 

Karen van Gilst Fotografie

We bieden de diensten van Karen aan bij verzamelgebouwen die nog geen strakke fotografie hebben, maar dit wel willen. Zo krijgt de bezoeker een goed beeld van de locatie.

x

Disclaimer

Verantwoording
Creative workspaces is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Deze is afkomstig van de (websites van de) verzamelde gebouwen. Maar we doen wel ons uiterste best om er voor te zorgen dat de informatie volledig, juist, duidelijk en actueel is en alles goed werkt. Is er op de website iets dat volgens u niet klopt? Werkt er iets niet goed? Laat het ons dan alstublieft weten.