Creative hidden gems

Verzamelgebouwen versterken de cohesie van de creatieve sector. In elk gebouw ontstaan er connecties waar innovatieve samenwerkingsverbanden uit ontstaan. Deze plekken zijn vanwege het beperkte budget van creatieve ondernemers vaak verstopt op unieke locaties en in unieke gebouwen. Het is onze missie om deze gebouwen te achterhalen en met de creatieve industrie te delen. We hopen zo ons steentje bij te dragen aan de creatieve ontwikkeling van de stad.

Waarom creative workspaces

Creative workspaces is een onafhankelijk platform dat alle creatieve hubs verzamelt en deelt. Ontstaan vanuit de behoefte naar overzichtelijke website waarop deze aansprekende werklocaties worden weergegeven. Zo waren wij zelf opzoek naar een aansprekende Rotterdamse werkplek en kregen we pas na weken zoeken een redelijk inzicht in het aanbod.

Een stad die qua creativiteit bloeit heeft ook een verzamelpunt nodig waarop al deze locaties inzichtelijk worden gemaakt. Dat bevordert de samenwerking tussen deze bedrijven en daarmee de creativiteit van de hele stad. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

x

Disclaimer

Verantwoording
Creative workspaces is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Deze is afkomstig van de (websites van de) verzamelde gebouwen. Maar we doen wel ons uiterste best om er voor te zorgen dat de informatie volledig, juist, duidelijk en actueel is en alles goed werkt. Is er op de website iets dat volgens u niet klopt? Werkt er iets niet goed? Laat het ons dan alstublieft weten.

Hoe selecteren we

Wij verzamelen gebouwen waar creatieve bedrijven zijn gevestigd in een aansprekende omgeving. Wat ons betreft geen systeemplafonds maar stalen buizen. Geen tapijt maar betonnen vloeren. Werkplekken waar de creativiteit vrij kan worden gelaten. De gebouwen die wij verzamelen voldoen dan ook tenminste aan:

  • Units vanaf 30m2
  • Minstens 70% bedrijven uit de creatieve sector
  • Een aansprekende creatieve werkplek en/of locatie

Heb je verder nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Neem contact met ons op