Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe we iets aanpakken? Kijk eerst even in de onderstaande antwoorden. Staat je antwoord er niet bij, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.

 • Is Creative workspaces onafhankelijk?
  Ja, wij worden niet gesteund voor verzamelgebouwen of andere beinvloedende partijen. We zijn zelf creatieve ondernemers en bepalen zelf wat wij gave plekken vinden en waar we zelf wel zouden willen werken.
 • Ik krijg geen contact met de verhuurder, hoe kan dit?
  Creative workspaces faciliteert alleen het contact. Het is aan de verhuurders zelf om de contactaanvraag te beantwoorden. Bij sommige verhuurders duurt het soms wat langer voordat ze reageren (denk aan twee weken).
 • Verdienen jullie geld met Creative workspaces?
  Alle verzamelgebouwen en creatieve plekken die wij op onze site neerzetten staan hier kosteloos. Willen verzamelgebouwen via onze website het actuele aanbod van ruimtes en aanvullende informatie kwijt omdat ze zien dat dit een makkelijke tool voor hen is, dan betalen ze daar voor. 
 • Het verzamelgebouw waar ik werk staat er niet bij, hoe kan dat?
  Wij selecteren de verzamelgebouwen op onze website met zorg. We hebben in onze eigen zoektocht al veel panden gezien en niet alle gebouwen voldoen in onze ogen aan de eisen die een creatieve onderneming aan een ruimte stelt. Dit is uiteraard subjectief. Het kan uiteraard zo zijn dat we nog niet op de hoogte zijn van het bestaan van het gebouw. Neem dan even contact met ons op.
 • Waarom hebben sommige gebouwen meer informatie dan anderen?
  Wij vullen standaard de gebouwen met de informatie die we kunnen achterhalen via hun eigen website. De gebouwen met uitgebreide informatie en actueel aanbod hebben daarover afspraken met ons. 
 • Ik heb een conflict met een verhuurder via jullie website
  Dat is vervelend om te horen. Wij faciliteren echter alleen het contact tussen jou en de verhuurder. 
 • De informatie op de site is niet up to date, hoe kan dat?
  We proberen alle informatie relevant te houden, maar de beknopte profielen van verhuurders worden niet standaard upgedate (op elke pagina staat wanneer de laatste update is geweest). De uitgebreide profielen worden wél upgedate, maar daarbij zijn we afhankelijk van de door de verhuurder aangeleverd informatie. Ook hier staat aangegeven wanneer de laatste update is geweest.
 • Waar selecteren jullie op?
  We vinden dat creative workspaces een aansprekende sfeer moeten hebben. Natuurlijk verschilt dit per bedrijf, maar een suf kantoorgebouw op een industrieterrein valt niet in dit plaatje. Daarnaast moet het mogelijk zijn om kleinere ruimtes af te nemen. Wij hebben de grens gelegd bij een minimale werkplekgrootte van 30m2. Kleiner mag dus uiteraard ook. Ten slotte moeten er in het gebouw minimaal 3 op de 4 bedrijven bezig zijn met een creatief beroep in de ruimste zin van het woord. Architecten, fotografen, communicatiebureau’s, maar ook ambachten of bijvoorbeeld een festivalmanagement.

x

Disclaimer

Verantwoording
Creative workspaces is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Deze is afkomstig van de (websites van de) verzamelde gebouwen. Maar we doen wel ons uiterste best om er voor te zorgen dat de informatie volledig, juist, duidelijk en actueel is en alles goed werkt. Is er op de website iets dat volgens u niet klopt? Werkt er iets niet goed? Laat het ons dan alstublieft weten.